top of page

FAQ

 • Hvor gammel må jeg være for å dra i Havhesten uten en voksen?
  Du må være fylt10 år og svømmedyktig. Å være svømmedyktig betyr at du må kunne svømme 100m på mage og 100m rygg.
 • hvilken alder kan ikke barn være i garderobe av motsatt kjønn?
  Barn skal ikke gå i garderobe av motsatt kjønn fra og med de har begynt i 2. klasse og er fylt 7 år. Om barnet ditt er fylt 7 år og ikke kan være alene i garderoben ta kontakt med resepsjonen. De kan sjekke om de har en ledig universelt utformet garderobe til dere.
 • Når er det minst folk i Havhesten?
  Det varierer, men det er ofte minst folk etter skolene er ferdig og før 16:30 i hverdagene. Gå inn på aktivitetsplanen vår for full oversikt over når det er skoler og kurs i bassengene våre.
 • Jeg har glemt/mistet noe i havhesten. Tar dere vare på det?
  Om du har glemt/mistet noe hos oss tar vi vare på en stund. Vi får inn mye gjenglemte og mistede gjenstander, og anbefaler at dere kommer innom og hører med oss i resepsjon så fort dere merker at noe mangler.
 • Er det lov å ta med medbragt mat i Havhesten?
  Det er ikke lov å ta med medbragt i Havhesten med unntak av mat til baby og småbarn.
 • Kan jeg bruke mobil i hallen?
  Det er ikke lov å bruke mobil i hall på grunn av personvern. Trenger du å ha mobil tilgjengelig snakk med badevert.
 • Er det lov å ta bilder i hallen?
  På grunn av personvern er det ikke lov å ta bilder i hallen. Om det er lite folk i hallen kan man spørre en badevert om de har tid og mulighet til å ta et bilde. Det må da være greit for den eller de som skal være med på bildet.
 • Hva er reglene i sklia?
  For at alle skal kunne skli trygt i sklia, har vi følgende regler: Kun kjøre på grønt lys. Kun en om gangen i sklia. Unntak er om man har et lite barn, da kan man kjøre sammen med en voksen (barnet må sitte mellom beina). Alltid føttene først. Sklir man hodet først vil man få en advarsel. Bryter man reglene vil man motta en advarsel. Fortsetter man å bryte reglene vil badeverten stenge sklia eller bortvise vedkommende fra sklia. Har man fått flere advarsler kan dette føre til utvisning fra svømmehallen. Reglene er nødvendige for sikkerheten både i sklie og hall. vedsiden av sklia er det skiltet med regler. Om man fortsatt er usikker på reglene kan man alltids spørre en av badevertene.
bottom of page